Przejdź do treści

Jak zmienić plan lub anulować subskrypcję?

W Subskrypcji wybierz inny plan lub anuluj. Plan działa do końca opłaconego okresu, potem przechodzisz na plan Free; dane ponad limity planu Free są przechowywane przez 90 dni.

Jak to zrobić

  1. Otwórz Subskrypcja.
  2. Wybierz nowy plan lub anuluj.
  3. Plan działa do końca opłaconego okresu, potem przechodzisz na plan Free; dane ponad limity planu Free są przechowywane przez 90 dni, więc możesz wznowić subskrypcję.

Gdzie to znaleźć w Resovu

Powiązane

Nie możesz znaleźć odpowiedzi?

Napisz do nas przez Pomoc w panelu lub na resovu@resovu.com.

Napisz do pomocy